Älskade mops

Det här var dem allra första bilderna som vi fick på vår fina kille. Bara några veckor gammal. Inte visste vi att vi skulle bli så tok kär i dig. <3

Prinsen

Min prins sover alltid med fötterna utanför täcket.. nackdelen med att vara lång. Får titta på lite större täcken kanske, eller tvätta honom så att han krymper lite. Tur att han har gulliga fötter. :)

Söndag

Äntligen har man kommit hem ifrån dagens arbetspass, idag jobbade jag i Länna. Det var en väldigt ljus och fräsh butik som jag tyckte väldigt mycket om. Trevliga kunder också. :) Albin kom och hämtade mig vid jobbet, lyx! Sen åkte vi till media markt där jag tittade på en systemkamera som jag kommer att köpa i veckan. När jag fyllde femton så fick jag en canon eos 400D av mina föräldrar och jag sålde den något år efter, dummaste jag gjort. Nu tittar jag på en senare modell som jag tror kommer bli super. Ska bli så kul att ta upp fotograferingen igen. Sen är det ju inte helt fel att ha en fotograf till farfar heller. :) Helgen har varit skön, vi var barnvakt åt Elvira som jag invigde balkong frukost med, var på 20-års kalas, jobb, promenader, solsken och mys. Lägger in lite bilder och låter bilderna tala för sig.
 

Måndag

Satt precis och skrev ett par rader men sen raderade jag allt. För det slog mig, vad ska jag skriva om och vad ska jag inte skriva om. Vart går gränsen för privat och öppet. Nu var det här bara ett par tankar om framtiden och lite funderingar men ändå. Det kan vara bra att tänka på.
Jag har i varje fall haft en riktigt bra dag på jobbet och det känns skönt att första dagen av veckan är avklarad. Vi har fått ett nytt kassa system så det har varit mycket nytt, men det känns kul för det förra systemet satt så långt inne så att man skötte det på automatik. Skönt med lite nytt! Idag arbetade jag i Haninge som omväxling, det är lite skillnad på att jobba i ett centrum och i en butik precis längs gatan. På rasten passade jag i alla fall på att titta lite i affärer och jag köpte en ny kofta, klänning och ett par tights. Det var SÅ längesen jag köpte några kläder till mig själv. Det har varit väldigt mycket kosmetik på den senaste tiden men jag har ju allt jag behöver så det får vara nog på den fronten. Nej nu är jag så himla trött och imorgon ska jag iväg tidigt till jobbet så det får bli sovdags. 

Nya fina koftan

 

Nike Wmns Free Run+ 3

Eftersom att jag har en liten mops som gillar att tugga skor så har jag blivit tvungen att köpa ett par nya. Dem här nike skorna är det skönaste jag någonsin satt på foten. Priset var 1095:- men så värt för man märker verkligen vilken super sko det här är. Komforten kan inte bli bättre sen känner man att dom dämpar om man som jag går på pass och hoppar mycket. Snygga är dem ju också. 5 äpplen!




Kosta boda


Kosta boda har ju helt fantastiskt mycket fint men just den här make up kollektionen skapad av Åsa Jungnelius faller mig verkligen i smaken. Färgen är sådär härligt hallon rosa precis som mina läppar oftast brukar vara målade. Nästa färg blir nog röd. :) Såhär står det om produkten på Cerveras hemsida: Åsa Jungnelius fascination för hur vi människor försöker skapa vår identitet genom shopping, syns i hennes serie Make Up. Här imiteras varmt ett berömt modemönster som får stå förebild när hon bygger upp ett nytt Kosta Boda mönster som stolta symboler för vår ohejdade konsumtion. Och med det säger jag godnatt. Imorgon väntar en arbetsdag och tydligen så ska solen hälsa på så förhoppningsvis blir det många shoppingglada människor på besök.

Det här är jag


Nu jäklar ska ni få lära känna mig. Jag heter då Carolina Idun Elsie Fridlund, 19 år gammal och kommer ifrån Nynäshamn. Här bor jag tillsammans med min två meters långa prins och livs stora kärlek Albin och lilla mopsen Frank. Jag jobbar som butikssäljare på Hemtex vilket är ett väldigt roligt jobb om man som jag gillar att träffa nya människor, utmaningar och inredning. Jag har även ett väldigt stort intresse för skönhet och make up. Jag håller fortfarande på att fundera på vad jag verkligen vill jobba med i framtiden. Är det skolbänken som gäller för att jobba upp betygen för att kunna bli mäklare eller är det färg och kreativitet jag vill hålla på med som make up artist. Frågorna är många och jag är så jätte osäker. Men just nu trivs jag bra på Hemtex. Jag tog studenten förra året (2012) på Designgymnasiet i Stockholm där jag gick linjen mode & textil. Absolut jätte rolig linje att gå men hade jag fått välja om hade jag helt klart valt något annat. Just nu blir det en del träning på friskis och svettis också eftersom att jag ska vara brudtärna i sommar på min systers!! bröllop. Vi är tre brudtärnor i lilla tåget och nu råkar det ju vara så att tåget leds av två modeller i sina bästa dagar och avslutas med en liten rulltårta på slutet (det vill säga jag själv). Helt underbart.

Dem typiska sakerna som gör mig till mig är att jag alltid skrattar åt mina egna skämt, i princip alltid glad, världens familjekäraste och bär pyjamas 18 timmar per dygn. Jag kommer på något nytt ord varje dag. Det här med att träna är ju jäkligt kul också men själva höjdpunkten är när jag är färdig och ska gå därifrån. Jag är väldigt kär i min "hjärtis", han är verkligen genuint snäll och helt fantastastisk på alla sätt. Att han är en tiopoängare gör det inte sämre heller. För att dra ihop säcken är jag sjukt påhittig, envis och kommer alltid på dem mest konstiga sakerna. När jag var 6 år gammal rymde jag hemifrån över balkongen med ett brutet gipsat ben bara för att sätta mig i lekparken och byta klistermärken. Dessvärre kom jag inte längre än ner till blom rabatten där jag fick ligga tills mamma hittade mig. Den här "påhittigheten" försvinner dessvärre allt mer ju äldre man blir, jag förstår inte varför. Det är nu jag behöver den som mest. Och det här var nog det. Hoppas att det var till någon hjälp.

Franks första promenad när vi precis hade hämtat honom
Franken 9 veckor gammal



 

Första inlägget

Godmorgon bloggen! Igår så satt jag och budade på en blogg design som jag så gärna ville ha, den skulle avslutas klockan 22.00 och 5 över så var jag sten säker på att jag hade vunnit men nu imorse så ser jag att det är flera andra som la högre bud. Ååh vilken besvikelse och allt tack vare stenålders internetet som vi har här hemma. Satt säkert och uppdaterade 1 gång i minuten från klockan nio. Haha hur som helst!

Jag har bytt blogg från wordpress till blogg.se för enkelhetens skull. Sen var det ju tänkt att jag skulle ha bloggdesignen här men det blev som det blev. Det kommer fler tåg eller hur var det? Igår så satt jag och tänkte på hur mycket jag saknar min Canon kamera som jag sålde för ett par år sedan men den sålde jag ju spontant 1 månad för att jag ville shoppa lite kläder. Hjärndödligheten alltså. Men det var ju verkligen ett stort intresse som jag hade då och det skulle vara riktigt kul att börja fotografera igen. Men jag köpte ju en ny Nikon kamera för det. Men det är ju babykvalitet på den om man gämför med Canon kameran. Gud vad roligt det här måste vara att läsa om. Nog om det.

Så, idag är det fredag den 19 April och solen smyger sig på igenom fönstret och bländar en så man blir blind genom gångerna. Franken banken och jag har lite planer på att åka ut till mina föräldrar idag. Jag jobbar ju hela helgen annars och det är så skönt att komma ut på Torö. Även fasst jag inte saknar att bo där. Kommunikationerna där är ju som Arlanda till månen typ. Men vackrare ställe får man ju leta efter! Det här var första inlägget alltså. Härligt.




Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0