27 Juli

Det är redan den 27 Juli.. Det går så himla fort! Jag har varit sjuk i 3 dagar från jobbet nu pga av förkylning och feber. Imorgon jobbar jag min sista dag innan semester i 2 veckor! Så himla skönt med en lite längre ledighet. Nästa vecka åker vi till Skara där vi ska bo på hotell och besöka skara sommarland bland annat. Det var 2 år sedan vi var där sist så det ska bli kul, vi åker tillsammans med mina föräldrar. Jag tycker bara att det är så himla jobbigt att lämna Frank ifrån sig. Han är min lilla bebis och det gör så ont att vara ifrån honom. Men det är ju bara två dagar <3
 
 
Snart fyller vår lille prins 1 år! <3
 

Semester

Halloj! Nu var det ett par veckor sen jag var här och gav ett avtryck men nu så. :) Jag har jobbat rätt så intensivt i två veckor nu efter resan i Göteborg. Men idag efter att jag jobbat klart så gled jag in på en ny semester vecka :) wiiiie. Sen jobbar jag 1 vecka och är ledig 2. Skönt. Förutom att jag jobbat rätt mycket så har det blivit mycket bad. Och då menar jag inte ett dopp utan 2 timmars i liggande i vattnet. Helt underbart. Så skönt att man träffat en lika bad tokig soulmate som man själv är. Frank mår bra, jag mår bra, min prins mår bra. Vi har det väldigt bra. Oron ligger bara på hur det blir till hösten med lägenhet. Men tids nog så kommer det lösa sig. På min semester vecka ska jag försöka njuta så mycket som möjligt av solen och bara ha det skönt. Vi har börjat titta om på sagan om ringen för typ 7:e gången och den är ju så jäkla bra.

Förutom det så fyller jag ju snart 20 år, det känns rätt bra förutom att man inte vill bli äldre. Livet går alldeles fort men jag njuter, jag älskar mitt liv med min prins och lilla mops. Som Albin sa till mig här om dagen, tänk att jag levt med dig 1 fjärdedel av mitt liv. Ja det är helt sjukt och mer ska det bli.

Snart så gifter sig även min syster. Känns jätte roligt och jag längtar tills jag får se henne i klänning och höra henne säga ja till hennes livskärlek. Gud vad underbart. :)

Min prins
 

Flytväst

 

Sommar make

På sommaren använder inte jag foundation utan jag brukar använda ett bronzing puder i hela ansiktet. Jag lägger den över kindbenen, ögonlocken, panna, haka och näsa. Då ser man sådär härligt sol kysst ut. Och jag som inte får färg sådär jätte lätt är väldigt tacksam över den här produkten. Använd en puder borste för bästa resultat.

Lush

Min semestervecka tog slut fortare än vad den kom så nu är det arbetsvecka igen. Vi hade ett par trevliga dagar i Göteborg där vi åt god mat så som tapas, indiskt och riktigt bra husmanskost. Hotellfrukosten var bra men kunde ha varit bättre. Det blev lite härlig göteborgs shopping och liseberg. Många drinkar och varje gång lyckades jag få den starkaste trots att vi beställde samma, hehe. Det bästa med hela resan var att få lite egentid med min prins. Men oj vad vi hade saknat Frank på dom dagarna vi var borta, det är helt otroligt vad mycket kärlek jag har till den där lilla mopsen.
På tal om något annat - I Göteborg har dem den bästa Lush butiken med fantastisk service! Blir alltid imponerad och inspirerad av alla säljare där. Riktigt kunnig och trevlig personal. Men i alla fall så köpte jag med mig några favoriter.
Big - Det här är ett schampoo med havssalt, kokos, sjögräs, citron mm. Det här är mitt absoluta favorit schampoo! Håret får härlig volym, glänser och luktar otroligt fräscht i flera dagar.
Whoosh - En sjögräs - jellytvål som är härligt len och doftar gott. Innehållet är en frukt explosion som får dig att piggna till.
Love lettuce - En fantastisk ansikts skrub som lugnar samtidigt som den ger massa ny lyster. Gör ansiktet otroligt mjukt. Favorit!
Celestial - Första gången jag provar den här ansiktskrämen men jag är helt frälst. Så härlig och gör min hy alldelles len och mjuk.
Måste bara säga det att Lush är nog en utav dom roligaste affärerna som finns, dem har ett brett sortiment och jag lär mig alltid något nytt. Stort + också för mycket naturliga ingredienser och att dem inte testar på djur.

RSS 2.0