Roadtrip

Igår så jobbade jag min sista dag innan semestern och här är jag, min första semester dag har inneburit tvätt och städ i hemmet samt packning inför vår roadtrip till Göteborg. Det blir tredje året i rad i år. Alltså det ska bli så jäkla kul att åka iväg, bo på hotell, liseberg och strosa runt på vägarna i gbg. Vi funderar även på att åka till ullared,  det skulle vara jätte roligt men vi får se. Larmet tills imorgon bitti är på och nu ska jag passa på att gosas med min älskade lilla kille som jag ska vara utan i 4 dagar. Ska fotografera en massa och lägga upp här sen. Ha en skön vecka.

Landsort

Dagen efter midsommar det vill säga i lördags så ställde vi klockan så att vi skulle hinna med 10-båten till Landsort.  Dem varnade för att det skulle bli väldigt guppigt och vågigt. Väl på båten i början så kände jag men det här var ju inte så farligt, men sen så kom illamåendet från troja. Fy sjutton vilken jäkla resa, jag gick ut och upp på båten istället för att få frisk luft och det kändes som att vågorna var större än berg. När vi äntligen kom fram så snurrade hela landsort och jag kände mig redo att åka hem. Men som tur var så släppte det och jag blev mänsklig igen. Vi hade en väldigt trevlig dag tillsammans med Daniel och Veronica. Vi hälsade på Veronicas föräldrar och fikade, åt lunch, var vid fyren, helvetes klipporna och såg en ful orm. 
 
 

Midsommar

 
 
 
 
 
 
 
 

Till salu/ hårprodukter

En gång i tiden var jag väldigt spontan när det gällde att köpa hårprodukter. Detta resulterade i att jag provade produkterna någon enstaka gång och sedan har dom bara stått. Så därför så säljer jag dom nu vidare till någon som kan använda dem bättre.

Från vänster: Kerastase Elixir Ultime - en hårolja som ger skydd och vårdar ditt hår. Ord pris: 359:- Mitt pris: 150:- Loreal Mythic Oil - tillför håret med glans, näring och kontroll. Ord pris: 229:- Mitt pris: 60:-
Från vänster: Lee Stafford Poker Straight Flat Iron Protection Shine Mist. En värmespray för höga temperaturer upp till 250 grader. Ord pris:79:- Mitt pris: 50:- LEE STAFFORD / BLING WAKE UP CALL - En spray du tar i lite trött hår, har en god doft. Ord pris: 98:- Mitt pris 50:- disp Core Style Cream - mjukgör, för en vacker och frisk struktur. Ord pris:178:- Mitt pris:80:- (Helt oanvänd)
Från vänster: Björn Axén root lifting spray. För dig som vill ha extra långvarig volym från botten. Ord pris: 105:- Mitt pris:50:- Björn Axén salt water haze - En stylingprodukt med saltvatteneffekt. Ord pris:125:- Mitt pris:60:-

Torsdag 20 Juni

Äter frukost och förbereder mig för näst sista arbetspasset innan en veckas semester! Det ska bli så SKÖNT!! Nästa vecka åker jag till Göteborg, det blir tredje året i rad. Jag gillar gbg jätte mycket och det ska bli skönt med kvalitetstid med min prins. Strosa runt på gatorna och gå in på diverse affärer och bara känna att man är ledig. Liseberg och ullared blir det också :) Längtar :) Det enda jag känner är jobbigt är att vi ska sova utan vår lilla kille Frank i 3 nätter. Första gången vi sover utan honom. Känns tufft att lämna ifrån sig honom men jag vet att han också kommer ha det bra med A:s föräldrar. Inte lätt när man har världens finaste lill kille. Tänk vad mycket man kan älska en sån liten varelse. Idag fyller förresten Franken 10 månader!! När han fyller 1 år ska vi ha kalas :)
Frank förra helgen på Åsvik

En liten kille på hans första promenad, absolut första bilden vi tog på honom, lekstund, efter att ha varit på valpkurs (jobbigt), hans första hurtta sele och nu kan vi även bocka av hans första simtur. Hans bästa egenskap är att han är så snäll och han är väldigt mån om sin familj men ibland känner han att han vill vara bråkig och då är han det, så han passar väldigt bra i den här familjen. ;)

 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 

Puma Swede

Jag köpte en bok förra veckan som jag streckläste och det var ingen mindre än Puma Swedes bok eller Johanna Jussinniemi som hon heter, inte för att den var överdrivet bra utan för att det var en väldigt intressant bok. Antagligen för att hennes liv skiljer sig så mycket från mitt egna. Vilda fester, film inspelningar, uppväxten, killar och yrket som porrskådespelerska är något man får läsa om i boken. Så det är ett tips om ni vill ha lite intressant läsning.
 

Afterwork

Igår var jag på afterwork med Jenny och Magda. Det blev en alldeles perfekt och lagom kväll med ett glas, skratt, mycket prat och kvälls sol. Precis som det ska vara. Jag har fastnat för läppstift igen och det blir så härligt sommar fräscht med lite brun rouge, mascara och ett färgstarkt läppstift till.

Jag kände mig så jäkla brun igår tills jag fick se dom här bilderna på mig och Jenny. Det är typ mjölk och choklad. Ni kan ju gissa vem jag är.
 
 
 
 

Cliniderm by ACO

Tips! Jag har testat 2 av Cliniderms nya rengöringsprodukter dem senaste veckorna och inte nog med att dem har ett riktigt bra pris på 99:-/styck. Så är jag riktigt nöjd. Först så använder jag rengöringsmoussen som heter -Renewing cleansing foam i ansiktet för att få bort all make up. Moussen är jätte skön och smälter i händerna och lämnar huden fräsch. Den innehåller AHA- syror som verkar lätt exfolierande. Den ska även bevara hudens fuktbalans, samt lämna huden ren och klar med en ny lyster. Efter det så använder jag pads och pumpar ut två tryck med ansiktsvattnet som heter Balancing skin tonic som tar bort resterande make up så att huden blir helt ren och fri från smink. Ett ansiktsvatten förbereder även huden för ansiktskräm. Jag tycker att huden känns väldigt mjuk och precis som dem lovar så ger produkterna även ansiktet lyster. Huden känns ren och är redo för ansiktskräm. Finns på Apoteket just nu.
 

Sommar detaljer

 

Möhippa

I lördags den 8/6 var det dags att överraska både min syster och Alex för möhippa/svensexa. Såhär såg dagen ut på ett ungefär.
 
9.15 - Möhippan, svensexan och barnvakterna möts nere på sats i Haninge.
9.30 - Helena kidnappades av möhippan nere på sats tillsammans med Alex och barnen, (Alex tror fortfarande att han ska gå och träna med sin bästa kompis Peter och att Helena bara ska ha sin möhippa. Alex är väldigt nöjd över att han lyckats lura Helena. Helena fick ju uppgifter om att ta med Alex till sats för Alex svensexa och vice versa.
9.33 - Det kommer ett gående gäng med svensexe gänget över sats parkeringen och Alex blir överraskad och får svälja att han precis stått och hån lett åt att Helena blivit totallurad.
9.35 - Det skålas med champagne innan brudparet skiljs åt för dagen.


09.45 - Alex och svensexan går mot tåget för äventyr och Möhippan går upp till Helena & Alex där vi äter champagne frukost med massa god frukt.
10.00 - 11.00 Vi kör presentleken där Helena har en liten present från varje hippa person och ska gissa vem som tillhör vem. (Detta för att vi möhippor ska lära känna varandra bättre). Från mig fick hon en plastpåse och ett elefant gossedjur. Helena gissade rätt på första försöket. ;)

Genom att gissa rätt svar på varje present samlar Helena tid till att samla ihop kläder inför dagen. Tipset hon får är att ha kläder till en dag på stan och en kvällsoutfit för att göra succé. Hon samlade ihop totalt 1 minut.
Klara färdiga gå och H har samlat ihop det hon vill ha för kvällen.

11.10 - Dags att börja röra sig mot tåget. Helena kommer under dagen få små brev där hon får uppdrag. Hon får ett där det står att hon ska samla äktenskapsråd. Så hon får ett block och penna, för varje äktenskapsråd hon samlar får hon 10:-.

Helena färdigklädd i sin Möhippe outfit. Snygg!Nedanför är alla personer hon frågat äktenskapsråd till.
Helena samlade många äktenskapsråd från trevliga personer, det vanligaste rådet var "ärlighet".
11.45- Tåget gick mot Stockholm C. På tåget fick Helena svara på frågor som Alex var facit till, det handlade om vardagslivet, favoriter och livet. För varje rätt gissat svar fick Helena en summa pengar som hon skulle få köpa underkläder för.
12.30-13.20 lunch i en park vid rådmansgatan/sveavägen och fortsättning av frågorna. Det var en solig dag så det var skönt att sitta på gräset och ta det lugnt. Det bjöd på fler förfriskningar i form av champagne.
13.30 - Laserfortet!! Laserfortet var en av höjdpunkterna på dagen och det var som fångarna på fortet. Möhippan delades in i två grupper som Helena fick bestämma. I varje "cell" fick hela gruppen sammarbeta för att på tid få lampan att lysa grön. Varje rum hade en viss poängsats och olika tidsbegränsningar. Jag rekommenderar verkligen fortet, det var över förväntan och samtidigt som du har riktigt kul så får du ett riktigt bra träningspass!
14.40- Det skiljde 25 poäng mellan de två lagen men Helenas lag vann, vi lät självklart henne vinna, det var ju hennes dag ;) Vi satte oss i parken igen och tog dom sista frågorna innan Helena fick ett kuvert med pengar som hon på 15 minuter skulle få använda. Hon köpte väldigt fina underkläder.
15.40- Tåget mot Lidingö gick och efter en hel dag av värme var det dags för uppfräschning och dusch. Varvade ner framför Madelenes bröllop och lite godis.
18.00 - Vin varvades med violdrinkar och det var snart dags för middag
19.00 och framåt Middag, massa prat och skratt. Stämningen var härlig men en viss Carolina tyckte det var för lite dans och någonstans vid 21.00 blev det en hel del dans som vi alla stod för. Champagnen och vinen slog till och stämningen var på topp!


Klockan 22.30 stod den här Limousinen utanför porten och väntade. Vi sa åt Helena att skynda sig för att vi skulle hinna med tåget. Det var första gången för mig att åka Limo och det kändes riktigt lyxigt med en bil där vi alla tjejer fick plats, och en minibar som inte var "mini" någonsstans. Kände mig som Chuck Bass där i bilen ;)
23.10 Möhippan utanför Lemon Bar redo för en trevlig kväll!!
Slutsats: En mycket lyckad dag!! Är så glad att Helena blev nöjd med möhippan och jag hade riktigt roligt men ack så skönt det är att den här dagen är över. Många planerings timmar har gått åt och många olika åsikter och tankar och det har ändrats schema från dag till dag. Men jag är glad att den blev som det blev. :)
 
 
 
 

 
 

 

 
 
 
 


 
 
 
 
 



Chuck & Blair

Bästa bästa bästa i hela gossip girl

Till Salu

Gick igenom mina skor och hittade dessa 3 par som jag säljer. Mamma fick agera skomodell :)
Oanvända sailor skor i storlek 38. Från H&M. Säljer för 80:-
Använda 1 gång. Skor från Nelly i storlek 39 ordinarie pris runt 500:- Mitt pris:80:-
Oanvända tygskor med knyt och liten klack. Storlek 38 Mitt pris: 60:-

Säljer min wakeboard


Hyperlite divine 134 vargas series. Köpt 2005 Ord pris:runt 5000:- Mitt pris:1800:-
 

Kattunge

Vi har varit rätt mycket på landet det senaste. Jag gillar verkligen det. Det finns ingen bättre plats på att vara på sommaren. Dessutom är det skönt att bli lite bortskämd där hemma. Bilderna är ifrån helgen. Elsa har fått kattungar men tyvärr så var det bara en som överlevde. Det blev en liten sköldpaddsfärgad hona. :)
 
 
 

 
 
 

Franks första simtag

Nu kommer äntligen bilderna jag lovade. Har varit ett par hektiska dagar men roliga! Berättar mer om det senare men först bilderna på min älskade bebis Frank när han tar sina första stapplande simtag. Frank blir 10 månader nästa vecka och jag är så stolt över honom. Han har blivit en modig, glad och duktig mops.

Duktiga Frank och bildbevis på att jag har badat för första gången i år! Det var väldigt svalkande men otroligt skönt. Ser fram emot alla sommardagar som jag ska avnjuta nere på stranden.
 
 

Sommardag

Alltså vilka underbara dagar jag har haft. Igår var vi väldigt trötta från dagen innan då vi gick ut på kvällen. Jätte kul att träffa folk som man inte träffat på länge. Men i alla fall, morgonen var seg tills vi gick en promenad och begav oss ner till hamnen för att äta lunch på rökeriet. Det blev varmrökt lax, rödlöks potatis och romsås. Helt fantastiskt gott. Sen följde vi med till torö för att tillbringa dagen och natten där. Imorse när jag vaknade så gick jag på morgon promenad med Frank på tomten barfota och Frank sprang lös och man märkte hur skönt han tyckte att det var. Det finns inget ställe som är så skönt att vara på som Torö på sommaren. Allt luktar så gott, det gröna gräset växer, fjärilarna, humlorna och blommorna är utslagna. Jag älskar sommaren. Vi åt en god kyckling sallad, åt god glass, solade, sprutade på varandra med vattenslangen och bäst av allt. Vi gick ner till vattnet där Frank tog sina absolut första simtag. SÅ gullig! Han var rädd för vattnet i början men allt eftersom blev han mer och mer nyfiken. Vi tog med oss en tennis boll också så att han skulle koppla att det var något kul att bada. Han var så modig. Så stolt över vår lilla prins. Och jag badade för första gången i år!! Jag doppade mig i februari vid havsbad när vi badade bastu men det gills inte riktigt. Nu har hela jag varit i och det var riktigt svalkande men oj så skönt! Nu blir det sovdags
 

Fortsättning av bilder kommer imorgon, internet är jätte segt..
 

Franks dusch

Nu har Franken precis fått sin skönhets dusch som sker varannan vecka. Precis efter att jag har torkat honom med handduken och gått igenom hans rynkor så att dom är torra så springer han runt runt i hela lägenheten för att bli torr. Så kallat mops-fnatt. Underbara lilla mops. Självklart får han en godbit som belöning för att han varit så duktig. Längtar tills vattnet blir bad vänligt och vi kan bada med honom för första gången och se honom ta hans första simtag. Hihi, lilla bebismops <3
 

Josues student

I fredags den 31 maj så bar det iväg på student firande, den här gången var det min kusin Josues tur att ta studenten. På vägen dit såg vi hur alla var på väg till platsen med skyltar på studenterna som små. Och när alla väl sprang ut och man hörde alla glädjetjut så rös armarna till. Sån häftig känsla att springa ut och känna att man lämnar 200kg arbete där innanför skolans väggar. Nog om det, här kommer lite härliga bilder på den fina studenten! Grattis, fy fan vad du är bra :)


pappa ville att jag skulle ta kort på honom, det här är vad man får... knäppis ;) Slutsatsen blev en väldigt lyckad student, med stolta föräldrar :)

 

Jordgubbar

Det är något speciellt med att köpa hem jordgubbar för första gången varje år. På något sätt så blir det sommar när det sker, nu åt ju jag jordgubbar redan i februari men när man själv köper hem det blir det liksom pricken över iet för sommaren. Inte nog med goda jordgubbar åt jag vattenmelon i fredags!! Nu måste man väll ändå säga att sommaren är här?

 

Gamla bilder

En väldigt ung Carolina :)
 

RSS 2.0