Möhippa

I lördags den 8/6 var det dags att överraska både min syster och Alex för möhippa/svensexa. Såhär såg dagen ut på ett ungefär.
 
9.15 - Möhippan, svensexan och barnvakterna möts nere på sats i Haninge.
9.30 - Helena kidnappades av möhippan nere på sats tillsammans med Alex och barnen, (Alex tror fortfarande att han ska gå och träna med sin bästa kompis Peter och att Helena bara ska ha sin möhippa. Alex är väldigt nöjd över att han lyckats lura Helena. Helena fick ju uppgifter om att ta med Alex till sats för Alex svensexa och vice versa.
9.33 - Det kommer ett gående gäng med svensexe gänget över sats parkeringen och Alex blir överraskad och får svälja att han precis stått och hån lett åt att Helena blivit totallurad.
9.35 - Det skålas med champagne innan brudparet skiljs åt för dagen.


09.45 - Alex och svensexan går mot tåget för äventyr och Möhippan går upp till Helena & Alex där vi äter champagne frukost med massa god frukt.
10.00 - 11.00 Vi kör presentleken där Helena har en liten present från varje hippa person och ska gissa vem som tillhör vem. (Detta för att vi möhippor ska lära känna varandra bättre). Från mig fick hon en plastpåse och ett elefant gossedjur. Helena gissade rätt på första försöket. ;)

Genom att gissa rätt svar på varje present samlar Helena tid till att samla ihop kläder inför dagen. Tipset hon får är att ha kläder till en dag på stan och en kvällsoutfit för att göra succé. Hon samlade ihop totalt 1 minut.
Klara färdiga gå och H har samlat ihop det hon vill ha för kvällen.

11.10 - Dags att börja röra sig mot tåget. Helena kommer under dagen få små brev där hon får uppdrag. Hon får ett där det står att hon ska samla äktenskapsråd. Så hon får ett block och penna, för varje äktenskapsråd hon samlar får hon 10:-.

Helena färdigklädd i sin Möhippe outfit. Snygg!Nedanför är alla personer hon frågat äktenskapsråd till.
Helena samlade många äktenskapsråd från trevliga personer, det vanligaste rådet var "ärlighet".
11.45- Tåget gick mot Stockholm C. På tåget fick Helena svara på frågor som Alex var facit till, det handlade om vardagslivet, favoriter och livet. För varje rätt gissat svar fick Helena en summa pengar som hon skulle få köpa underkläder för.
12.30-13.20 lunch i en park vid rådmansgatan/sveavägen och fortsättning av frågorna. Det var en solig dag så det var skönt att sitta på gräset och ta det lugnt. Det bjöd på fler förfriskningar i form av champagne.
13.30 - Laserfortet!! Laserfortet var en av höjdpunkterna på dagen och det var som fångarna på fortet. Möhippan delades in i två grupper som Helena fick bestämma. I varje "cell" fick hela gruppen sammarbeta för att på tid få lampan att lysa grön. Varje rum hade en viss poängsats och olika tidsbegränsningar. Jag rekommenderar verkligen fortet, det var över förväntan och samtidigt som du har riktigt kul så får du ett riktigt bra träningspass!
14.40- Det skiljde 25 poäng mellan de två lagen men Helenas lag vann, vi lät självklart henne vinna, det var ju hennes dag ;) Vi satte oss i parken igen och tog dom sista frågorna innan Helena fick ett kuvert med pengar som hon på 15 minuter skulle få använda. Hon köpte väldigt fina underkläder.
15.40- Tåget mot Lidingö gick och efter en hel dag av värme var det dags för uppfräschning och dusch. Varvade ner framför Madelenes bröllop och lite godis.
18.00 - Vin varvades med violdrinkar och det var snart dags för middag
19.00 och framåt Middag, massa prat och skratt. Stämningen var härlig men en viss Carolina tyckte det var för lite dans och någonstans vid 21.00 blev det en hel del dans som vi alla stod för. Champagnen och vinen slog till och stämningen var på topp!


Klockan 22.30 stod den här Limousinen utanför porten och väntade. Vi sa åt Helena att skynda sig för att vi skulle hinna med tåget. Det var första gången för mig att åka Limo och det kändes riktigt lyxigt med en bil där vi alla tjejer fick plats, och en minibar som inte var "mini" någonsstans. Kände mig som Chuck Bass där i bilen ;)
23.10 Möhippan utanför Lemon Bar redo för en trevlig kväll!!
Slutsats: En mycket lyckad dag!! Är så glad att Helena blev nöjd med möhippan och jag hade riktigt roligt men ack så skönt det är att den här dagen är över. Många planerings timmar har gått åt och många olika åsikter och tankar och det har ändrats schema från dag till dag. Men jag är glad att den blev som det blev. :)
 
 
 
 

 
 

 

 
 
 
 


 
 
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0