Sömnlös

Jag har varit vaken sedan 3 inatt, bara legat och vridit och vändt mig för att jag inte kan hitta ro till att somna. Tänker en massa på det som väntar mig. Imorgon gifter sig min storasyster och jag ska hålla tal, känns roligt och spännande. Tänker på att jag var på arbetsintervju igår i en stad jag bara varit i 1 gång tidigare. Är det så att jag får jobbet så kommer vi att flytta till en helt ny stad. Känns så läskigt och spännande såklart.
Tankar tankar tankar, jag är en riktig tänkare.. Det är både positivt och negativt men jag tänker alltid igenom saker, (undantag för shopping).

Hur som helst, nu på morgonen så passade jag på att betala räkningar och lämna ett litet avtryck här. Det fick mig att komma ihåg att jag måste ladda min systemkamera(!). Om ett par timmar så börjar jag jobba, jag ska öppna idag på jobbet och tänkte om det är möjligt gå någonstans runt 4-tiden. Som sagt så är det min systers stora dag imorgon och jag ska hjälpa till inför det. Inatt så sover jag hos Helena med en av brudtärnorna. Det är första natten ifrån min prins på ett helt år. Men det ska nog gå bra. Gud vad det ska bli kul imorgon, jag är så nervös för deras skull. Så mycket som händer på en och samma dag. Men jag ska se till att min syster får bästa möjliga dagen. Längtar tills jag får se henne i hennes fina klänning och uppsättning i håret. Och att få se Alex stå där framme alldeles förväntansfull och glad av att få se sin käraste i brudklänning för allra första gången. Hehe.

Nej, det är mycket tankar som far runt i huvudet på mig en morgon som denna, 23 Augusti. Jag ber till gud att jag inte snubblar på mina höga klackar jag ska ha på mig på bröllopet bara. En annan är ju mest van vid flip flops så det här kan gå precis hur som helst. Blaaah. Nej nu blir det till att styra upp den här morgonen.

Systrarna Fridlund. Såååå lika.. Eller?

Baldershage

Jag hämtade ut ett paket här om dagen från Baldershage som innehöll dessa 3 fantastiskt söta plåtburkar i retro motiv. I dem ska jag ha pads, hårband och tops. Sötaste förvaringen. :)

Frank 1 år

Min minsta älskling fyllde hela 1 år i fredags. Vi sjöng "ja må han leva" och han fick tårta på sängen. Älskade lilla mops. Han förstod att allting handlade om just honom då han blev lite ivrig. Han fick öppna paket som innehöll leksaker, godbitar, tuggben som han älskade. Jag är så otroligt glad att vi beslutade oss för att ta steget och "bli med hund" det är ett utav dom bästa valen jag har gjort i mitt liv. Det är så mycket glädje och kärlek. Frank tyckte det blev en jätte bra dag. :) Nästa vecka ska vi boka in 1 års sprutan.

Mums tycker Frank :)
 
 

Tankar

Igår fick jag ett samtal som kommer påverka min framtid rätt mycket. Det känns spännande och lite läskigt. Det är fortfarande några detaljer som behöver fixas innan allt är klart. Men framtiden ser väldigt ljus ut för vår lilla familj. Nästa vecka kan jag berätta vad det är.
Imorgon börjar jag jobba igen efter underbara 2,5 veckas semester. Underbart är kort. Ska bli roligt att börja jobba igen och skönt att vi börjar gå mot hösten så att det inte är så jäkla varmt i butiken. Det är otroligt smärtsamt att stå och jobba i en het butik när du ser folk gå lättklädda och har semester på stan. Men som sagt, vi går mot kallare tider och det tycker jag ska bli jätte mysigt. Jag gillar att tända ljus och ha mysiga hemma kvällar. När det är sommar är det så varmt ute och jag blir lätt irriterad så den här sommaren har jag försökt leva nära vattnet så mycket som möjligt. Så att kunna gå ner och ta ett dopp och bada är det jag kommer sakna mest. Det var allt för den här gången.
Jag fick ett jätte fint blombud av mina föräldrar på min 20-års dag. Blommorna är fortfarande jättefina.

Kerstin Florian

När vi var i Skövde så unnade jag mig en 50-minuters aroma massage på hotellets spa avdelning. Då passade jag på att köpa två nya fullsize schampo och balsam från Kerstin Florian. Dom är fantastiska! Håret blir lättkammat, mjukt och får en fräsch doft. Dom känns väldigt lyxiga men priset svider lite. Men det blev en 20-års present till mig själv så det kändes ok. Jag köpte även en ren lavendel olja, den är bra som återfuktare och om man bränt sig så hjälper den till att läka huden. Du kan även ha den i badet. Tycker lavendel luktar så underbart gott.

 

<3

Min allra bästa vän var på besök i samband med mitt kalas. Var så härligt att träffa henne igen. Hon känner mig helt och hållet och vet precis hur jag funkar. Vi har känt varandra i många år och många fler ska det bli. Är så tacksam som har dig ellisnor.

 
 
 

Mitt kalas

Här kommer bilderna från mitt kalas. Stort tack än en gång för alla underbara människor som var med och firade mig och bidrog till en fantastisk dag.
Tvungen att mojsa ihop kinderna för att jag ler hela tiden. :D
 
 
 
 
 
 
 

Nytt från Make Up Store

Jag passade på att införskaffa lite fler saker till smink förrådet. Det blev lite nya ögonskuggor, foundation, ögonpenna, ny pensel och läppstift från MAC.
 

Marc by Marc Jacobs

Det här fick jag av min fina fina prins. Känns så lyxigt med finare smycken och känns roligt att bli bortskämd ibland. Det här med att välja parfym är ju en djungel och jag vill ju verkligen att A ska tycka om doften jag bär. Därför fick han välja och det slutade med en fantastisk parfym signerad Elie Saab. Den är väldigt olik parfymer jag tidigare haft, jag brukar annars ha lätta och fruktiga dofter. Den här är lite mer elegant och kryddstark på ett positivt sätt. Jag gillar den verkligen.

Fick med en väldigt fin "clutch" som jag använder som plånbok.
 

8 Augusti

Igår fyllde jag 20 år! I lördags hade jag kalas och många fina vänner och familj kom. Ellinor tog en massa bilder som jag ska lägga upp här så fort jag kommer hem igen. Jag hade bakat cupcakes, kärleksmums och köpt med mig glass, det var ju rekordvärme så jag tyckte att glass kunde passa bra. Igår så åt vi lunch på Torö och mamma höll ett jättefint tal till mig, fina fina mamma. Har fått så mycket fina presenter och presentkort. Det är lite speciellt att fylla 20, dels att kunna gå på systembolaget men också att lämna tonårsstadiet bakom sig. Det känns lite som om man är vuxen på riktigt nu och det känns faktiskt lite läskigt. Förr när man var yngre ville man alltid vara äldre men nu när folk faktiskt förväntar sig att man är vuxen så blir det på ett annat sätt. Tur att jag inte alltid behöver ha vuxen rollen när Albin är med. :) Självklart såg jag till att gå på systemet igår, det var lite nervöst och jag kände mig lite som en skurk, haha. Jag köpte lite likör, rosé och några cider och öl 371:- gick kalaset på. Viktigt det där ;).
 
Snart närmar vi oss slutet av Augusti och då flyttar vi ifrån vår lägenhet som vi nu bott i hela 1 år, det har gått så sjukt fort. Det har ju känts som vårt hem men nu är det dags att flytta. Så länge jag har Albin och Frank med mig så kan vi bilda ett hem var som helst känns det som. Så vart vi än hamnar så blir det säkert bra.

Albin fyller snart 20 år också och lilla franken blir snart 1 år. Mina prinsar. Jag och Albin har varit tillsammans 1 fjärde del av våra liv, det känns lite häftigt. Och Frank som bara var en liten valp på 8 veckor när vi hämtade honom har blivit en riktig liten tuff, modig och god hjärtat liten kille. Han är så fin. Han som från början var livrädd för vatten hoppar nu i efter oss och simmar för fullt. Så gulligt.

RSS 2.0